Welkom , login of registreer
Extra lucht tijdens Pasen!

  01/04/2015     Reacties (1)

Lekker genieten van een beetje extra lucht tijdens Pasen of juist wat meer energie voor de dagen daarna... Het kan allemaal met zuurstof van Go X! Namens team GoX Power NL​ wensen wij u fijne paasdagen toe!

Lees meer

GoX tijdens het skiën!

  19/03/2015     Reacties (0)

Ook op de piste kan GoX-zuurstof van pas komen. Hoog in de bergen bevat de lucht namelijk minder zuurstof waardoor benauwdheid of kortademigheid kan ontstaan. Tijdens het skiën verbruik je nog meer zuurstof. Een zuurstofboost is dan wel welkom!

Lees meer

GoX tijdens het mountainbiken - handig mee te nemen voor op de fiets!

  18/03/2015     Reacties (4)

Deze mountainbikers namen een blikje GoX zuurstof mee tijdens hun rit door het bos en gebruikten het om na de fanatieke inspanning weer extra zuurstof binnen te krijgen.   Wij zijn benieuwd naar de momenten waarop jij jezelf een powerboost gunt door het inhalen van zuurstof. Reacties zijn welkom!

Lees meer

Zuurstofpercentage in lucht spectaculair gedaald

  19/01/2015     Reacties (3)

Het zuurstofpercentage in de lucht is de laatste honderden jaren spectaculair gedaald! Deze ontwikkeling wordt veroorzaakt door de industrialisatie, ontbossing en het luchtverkeer. Door steeds meer verkeer in de steden en langs de snelwegen is er steeds minder zuurstof in de lucht. Metingen door de overheid in de afgelopen jaren hebben aangetoond dat er op deze plekken nog maar circa 19% zuurstof in de lucht zit. Bovendien is deze lucht sterk verontreinigd met uitlaatgassen en stofdeeltjes. Onze longen krijgen het hierdoor steeds moeilijker, dus extra pure en schone zuurstof van GoX is een waardevolle toevoeging voor iedereen.

Lees meer

(On)gezonde lucht

  19/01/2015     Reacties (0)

‘Lucht ongezond door fijnstof, berkenpollen en Saharazand’ “ Het weer is al dagenlang relatief warm en vrij zonnig, maar de lucht is op het ogenblik wel vies en ongezond. Dat komt door een combinatie van fijnstof, berkenpollen en Saharazand, meldt weeronline.nl woensdag. Doordat de wind uit het zuidelijke en oostelijke richting waait, wordt schadelijk fijnstof over land aangevoerd uit België en het Ruhrgebied in Duitsland. Daar is veel industrie en wordt ook nog veel olie gestookt. Ook bevat het fijnstof kleine deeltjes van uitlaatgassen en bandenslijtage. Het Saharazand waait op grote hoogte naar Nederland. Het is zichtbaar als een bruinige gloed aan de horizon, aldus weeronline.nl. Hooikoortspatiënten hebben vooral veel last van de berkenpollen die vroeger dan anders door de lucht zweven. Tegen...

Lees meer